Patrimoine Assegurances Andorra

Formulari d'informació


Si vol més informació sobre qualsevol dels nostres productes, sense cap compromís per la seva part, si us plau, ompli el següent formulari, i indiqui en quin tipus de producte està interessat.

 


 


 


 


 


* El camp E-mail és imprescindible per enviar el missatge.

 

Tipus de productes

 

 

 

 


 

X

LLEI QUALIFICADA DE PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS

En compliment de la Llei 15/2003, del 18 de desembre, qualificada de protecció de dades personals, el client autoritza expressament que les dades de caràcter personal facilitades a Patrimoine siguin tractades d’una manera automatitzada i siguin incorporades als fitxers de l’empresa.

Així mateix, el client consenteix que Patrimoine podrà utilitzar aquestes dades per a les finalitats següents :

Per remetre-li informació relativa a l’oferta i la promoció dels seus productes i serveis o altra informació que consideri que pot resultar d’interès.

Llevat que el client ens indiqui el contrari, considerarem que dóna el seu consentiment per a la utilització de les seves dades personals amb les finalitats esmentades. En tot cas, pot oposar-se a la utilització de les seves dades en tot moment, amb l’únic requisit de comunicar-ho al l'empresa.

D’acord amb la citada Llei de protecció de dades personals, el client pot exercir els seus drets d’accés, de rectificació i supressió de les dades que són exercitables en tot moment, mitjançant una simple sol·licitud a Patrimoine , com a responsable del tractament.